Hoeraa de Chiro begint terug!

Hoeraa de Chiro begint terug!
Je hebt het misschien al gehoord op de radio of de TV dat er nieuwe maatregelen zijn. Iedereen blijft zoals gewoonlijk zijn mondmasker dragen tijdens de ganse activiteit, ook de jongste groepen. Bubbels van 10 zijn de norm (leiding niet inbegrepen). Denk eraan er moet worden gekozen voor slechts 1 hobby per week. We zullen proberen met alle groepen zoveel mogelijk buiten te spelen. Het afzetten en ophalen van uw kind(eren) blijft hetzelfde. De ouders zijn ook verplicht om een mondmasker aan te hebben en mogen niet mee naar het lokaal. 

INSCHRIJVINGEN!
Elke week wordt er voor de groep die mag komen naar de Chiro een inschrijvingsformulier op facebook, mail en website geplaatst. Deze moet worden ingevuld ten laatste tegen de vrijdag 17u. 
NIET INGESCHREVEN = NIET DEELNEMEN AAN DE ACTIVITEIT
. We kunnen hiervoor geen uitzonderingen maken!

KALENDER
Er zal een nieuwe kalender online komen, waarbij er 2 groepen wekelijks zullen afwisselen.
Groep 1: Speelclubs, Rakwi’s en Keti’s
Groep 2: Ribbels, Tito’s en Aspi’s
Bekijk deze kalender goed zodat u weet wanneer uw kind(eren) naar de Chiro mag komen en dus niet voor een andere hobby kan kiezen. Deze kalender komt later op onze facebook, mail en website. 

Indien u of uw kind(eren) in contact zijn gekomen met COVID-19 of zich ziek voelt gelieve dan NIET te komen naar de Chiro. 

We verlangen al om jullie terug te zien!

Bij vragen aarzel niet om contact op te nemen
contact.chirovlam@gmail.com

Hoofdleiding: Amber: 0491 31 72 59 , Robbe: 0494 40 96 59