Ledenweekend

Beste ouders

Binnenkort is het terug ons ledenweekend. Wij, als leiding, zien er alvast naar uit om je zoon/dochter drie mooie dagen te bezorgen! Dit jaar gaat ons ledenweekend terug door in het alombekende kamphuis ‘Ter Elven’ te Poperinge. Deze gezellige weekendplaats met ruim speelveld is zeker de moeite om je als lid volledig uit te leven. Wij zorgen natuurlijk voor de leuke activiteiten, lekker eten en voldoende nachtrust ;) Nu rest alleen nog de vraag, wat moet er in mijn valies?

Voor een weekendje heeft uw zoon/dochter niet veel nodig. Chiro-uniform, voldoende kledij, toiletgerief en vast schoeisel zijn zeker geen overbodige luxe. Warme kledij in het algemeen raden wij sterk aan, want het kunnen wel eens koude dagen worden. Qua slaapgerief verschilt dit per afdeling:

Ribbels, Speelclubs, Rakwi’s en Tito’s slapen binnen en hebben dus zeker een slaapzak, kussen en bedovertrek nodig om een goeie nachtrust te hebben. 

Keti’s hebben genoeg met een matje en/of veldbed en een slaapzak. 

Aspi’s slapen dit jaar in een smijttentje, gezelligheid on point! Vergeet dit dus zeker niet, samen met een matje en/of veldbed en een slaapzak. 

Wij verwachten jullie vrijdag 26 oktober om 19u waar je uw zoon/dochter moet loslaten in chiro-uniform. Deze avond krijgen ze al een overheerlijke maaltijd voorgeschoteld. Geen nood, zondag 28 oktober om 14u staan ze jullie alvast terug op te wachten! Wij, als leiding, zorgen voor een goeie organisatie en duidelijke instructies zodat alles goed verloopt i.v.m. de bagage.

Om alles vlot te laten verlopen willen nog even de aandacht vestigen op enkele praktische puntjes:
Ten eerste: Als uw zoon/dochter het weekend zou verlaten of later zou toekomen, gelieve dan de leiding zo snel mogelijk op de hoogte te brengen. Dit kan op dit e-mailadres of aan de leiding van uw kind.

Ten tweede: Om opstoppingen in de smalle Bethunestraat te vermijden rijdt u best de Bethunestraat in langs de Boeschepestraat en verlaat het kamphuis richting de Brabantstraat. (Zie plannetje)

Het volledige adres is Bethunestraat 11, 8970 Poperinge
Als er verder nog vragen zijn aarzel niet om ons te contacteren!

Wij zien het alvast zitten, hopelijk jullie ook?
Tot dan!
Groetjes Leiding Chiro Vlam.