Ribbetjesweekend 10 & 11 april

Beste Chiro Vlam fans
Naar jaarlijkse traditie organiseert Chiro Vlamertinge opnieuw een smakelijk ribbetjes-weekend. Maar voor wie geen ribbetjes lust, niet getreurd! Er is een mogelijkheid tot koude schotel of vegetarische schotel. 
Prijs: 
- ribbetjes met groetjes: 18 euro
- vegetarische schotel: 16 euro
- koude schotel: 16 euro
De opbrengst wordt gebruikt voor de aankoop van allerlei spelmateriaal en voor het jaarlijkse chirokamp dat steeds doorgaat van 1 tot 11 juli.
Het ribbetjes-weekend gaat door op 10 en 11 april 2021. Dit jaar werken we omwille van de covid-19 maatregelen iets anders. We bakken onze ribben uitzonderlijk niet zelf, maar er wordt gewerkt met een traiteur (Moyaert events) die de ribben warm en vers voor jullie zal bereiden.
We werken met een take-away, u zult dus uw ribben kunnen komen afhalen in het CC te Vlamertinge. Zaterdag kan dit vanaf 17u-21u en zondag vanaf 11u-14u. Ook zal de mogelijkheid er zijn om uw ribben thuis te laten leveren!
Wie dit wenst, zal dit jaar ook een aperitief bij zijn ribben kunnen bestellen. U zult de keuze hebben tussen picon, chirowietje en natuurlijk ons eigen biertje ‘e zundagsjn’.
Jeugdbewegingen die met minimum 6 personen bestellen, krijgen dit jaar een gratis fles chirowietje erbij!
De leiding dankt jullie alvast, en hopelijk tot dan!