Startdag 2020

Beste, leden, ouders, voogd, grootouders…

 

Zoals jullie waarschijnlijk al vernomen hebben vindt onze startdag plaats op 20 september om 10 uur. Ons chirojaar kan dus eindelijk weer van start gaan, maar er gelden net zoals het kamp terug extra maatregelen tijdens de activiteiten. Gelieve onderstaande info zeer goed door te nemen. 

 

Dit werkjaar moeten we terug werken met kleurencodes. Deze lijken heel sterk op de regels die van kracht waren tijdens ons zomerkamp. Per kleur zullen de maatregelen verschillen. Op de afbeelding staat de uitleg rond elke kleurencode. Op dit moment, begint het jeugdwerk in heel Vlaanderen in code geel. Deze kan lokaal of provinciaal gewijzigd worden. 

 

Wie mag deelnemen? 

Iedereen mag deelnemen, behalve:

·      Wie ziek is of wie ziektesymptomen had in de drie dagen voor de activiteit. (Symptomen zijn hoesten, keelpijn, verstopte neus, koorts, diarree, moeilijk ademen,…)

·      Mensen uit de risicogroep? Die mogen deelnemen als:

o   Ze toestemming hebben van de ouders, voogd of huisarts.

o   Hun ziekte onder controle is door medicatie, bv. Bij astma.

Jullie (de ouders of voogd) zijn ervoor verantwoordelijk om jullie kinderen gezond naar de chiro te sturen, we hopen op jullie eerlijkheid.

 

Ouders en andere externen houden allen tijde afstand van onze bubbels en dragen bij het afzetten en ophalen van hun kinderen steeds een mondmasker. Ook vragen wij niet mee uit te stappen met samen met uw kinderen. Tijdens de startdag tot en met streekbieren is er een mogelijkheid om uw kinderen in te schrijven voor het werkjaar en het ledenweekend. Om dit vlot en veilig te laten verlopen zal er telkens leiding aanwezig zijn om uitleg te geven en u de weg te wijzen. 

 

Bij verdere vragen of opmerkingen aarzel zeker niet om ons te contacteren. Dit kan door een bericht te sturen naar de facebookpagina, een mail te sturen naar contact.chirovlam@gmail.com of naar de hoofdleiding. (Amber: 0491/31 72 59 of Robbe 0494/40 96 59) 

 

Vele groetjes en tot startdag!