Startdag - Feestweekend

Beste


Op 24 september begint het nieuwe chirowerkjaar! Iedereen tussen 6 en 18 jaar is welkom. Jullie worden om 10u30 verwacht aan ons heem (Kerkplein 15). Wat heb je nodig op de startdag? Eerst en vooral je goed humeur ;). Vervolgens vragen wij aan de ouders dat ze een lunchpakket meegeven met hun kind(eren). Elke chironamiddag voorzien wij een vieruurtje. Het vieruurtje zit verrekend in de kostprijs van het werkjaar. Deze dag vol met plezier eindigt om 17u30.

Na 17u30 is er de mogelijkheid om in te schrijven voor het werkjaar en het ledenweekend. Voor een laatste keer leggen wij de verloren voorwerpen van het kamp uit. Daarna deponeren we ze in de kledingcontainers.


Bij deze nodigen wij u uit op ons jaarlijks feestweekend. De 5de editie van ons spetterend feestweekend vindt plaats op zaterdag 14 en zondag 15 oktober.

• Zaterdag 14 oktober
Vanaf 19h streekbierenavond met 20 lekkere biertjes. Voor de hongerige maagjes worden er braadworsten en partysnacks voorzien.

• Zondag 15 oktober
Vanaf 12h verwelkomen we u op ons warme beenhespfestijn.
Kaarten kan u bestellen op het nummer 0491/07.37.26 of via feestchirovlam@gmail.com
Volwassen: €15, Kind: €10

Op beide dagen is er mogelijkheid om in te schrijven voor het werkjaar + weekend.
Zaterdag vanaf 19h. Zondag vanaf 13h.


Vriendelijke groeten
Leiding Chiro Vlam
Sybille, Amber, Arthur, Niels L., Axelle, Aline, Julie, Jonas, Stephen, Nina D., Aaron, Tom, Folkwin, Rhune, Robbe, Ditte, Sarah, Niels D., Lander, Nina B., Ine, Hanne, Iris, Elina en Axel