Over ons

Wie? Wat?

Chiro Vlam! is een jeugdbeweging voor alle kinderen vanaf het eerste leerjaar. Heb je zin om samen met ons te spelen, te knutselen, te ravotten en nog zoveel meer? Kom dan zeker eens een kijkje nemen!

Wanneer?

Chiro Vlam! zet om de 2 weken zijn deuren open (in het schooljaar, dus niet in de vakantie!) voor zijn leden om een hele zondagnamiddag te kunnen spelen, te ravotten, … . Een chironamiddag begint vanaf 14:00 tot 17:30. Als u toch twijfelt, neem dan zeker een kijkje op onze kalender!

Het uniform!

Wie lid is van Chiro Vlam! moet dat ook kunnen tonen aan de hele wereld, wij zijn trots op ons uniform en dat mag ook gezien worden door heel Vlamertinge en omstreken! Ons uniform bestaat uit een donkerblauwe t-shirt en een rode trui. Deze dragen het chirologo op de voorkant en op de achterkant de welbekende slogan “Als je het mij vraagt, Chiro!”.
Chirokleren kun je ook vinden in de Banier.
 

Een Chironamiddag

13:55 Chiro Vlam! zet zijn deuren  open voor alle leden. We spreken af aan ons alombekende heem op het kerkplein in Vlamertinge

14:05 Openingsspel met de hele groep

14:30 Openingsformatie: Iedere groep vertelt wat er op de planning staat voor de komende chironamiddag

16:00 Vier-uurtje: alle leden hebben de kans tot een drankje en een hapje

16:30 De tweede activiteit gaat van start

17:20 Sluitingsformatie op het grasplein bij ons lokaal

17:30 De mama's en papa's mogen hun bengels komen ophalen

Inschrijven?

Iedereen kan zich inschrijven (voor een nieuw werkjaar) op onze jaarlijkse Streekbieren. Dit gaat het tweede weekend van oktober door.
 

Het chirokamp

Het hoogtepunt van iedere jeugdbeweging is natuurlijk het kamp, en bij Chiro Vlam! is dit natuurlijk niet anders. Jaarlijks gaan we van 1 – 11 juli op kamp! Inschrijvingen worden huis aan huis gedaan in mei. Let wel op je moet ingeschreven zijn voor het werkjaar om mee te mogen op kamp.