Chiro

Wat is de chiro?
We zijn een jeugdbeweging. Kinderen samen laten spelen is de kern van ons bestaan. We zijn één grote groep, als het ware een Chirofamilie. Groepsgebeuren, sport en spel, ervaringen opdoen en spelenderwijs leren staan centraal. We bieden onze leiding animatorcursussen aan om hen zo op een verantwoorde manier onze kinderen en jongeren te laten begeleiden, tweeweekelijks de zondag opnieuw. De Chiro wil er zijn voor alle kinderen en jongeren.


De Chiro is de grootste jeugdbeweging van Vlaanderen en Brussel. Iedereen is welkom vanaf het eerste leerjaar.  Met meer dan 100 000 zijn we, verspreid over bijna 900 groepen.

Wie zijn wij? Chiro Vlamertinge?
Wie? Wat? Chiro Vlam! is een jeugdbeweging voor alle kinderen vanaf het eerste leerjaar. Heb je zin om samen met ons te spelen, te knutselen, te ravotten en nog zoveel meer? Kom dan zeker eens een kijkje nemen! Wanneer? Chiro Vlam! zet om de 2 weken zijn deuren open (in het schooljaar, dus niet in de vakantie!) voor zijn leden om een hele zondagnamiddag te kunnen spelen, te ravotten, … Een chironamiddag begint vanaf 14:00 tot 17:30. Als u toch twijfelt, neem dan zeker een kijkje op onze kalender! Inschrijven? Iedereen kan zich inschrijven (voor een nieuw werkjaar) op ons online inschrijvingsplatform of op onze jaarlijkse Streekbieren. Dit gaat het tweede weekend van oktober door.

Met dank aan Axelle Glabeke