Chiro

Lidgeld
Het jaarlijkse lidgeld voor de Chiro bedraagt €50,00. Met dit geld sluiten we via Chiro nationaal een verzekering af, zorgen we elke chironamiddag voor een vier-uurtje, kopen we spelmateriaal en zorgen we er voor dat de Chiro goed kan draaien. Het lidgeld dient gestort te worden op BE36 0682 3313 5281 met de mededeling ‘lidgeld naam + afdeling.

De deadline hiervoor is 22 oktober, vroeger mag zeker ook! 


Tijdens de online inschrijving, is één van de laatste stappen de betaling van het werkjaar. Alles wordt in deze stap duidelijk uitgelegd. De betaling kan worden opgevolgd in uw persoonlijk inlogvenster.

Moest er toch nog een probleem zijn, mag je gerust de hoofdleiding aanspreken!

UniformChiro Vlam heeft een eigen T-shirt en trui. Deze kunt u bestellen via volgende forms:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf60Ofu-zMeNtBOm-KorVTRZigWAU8TB9-_YLn2FBlV-SzMxA/viewform. Een T-shirt kost €15 en een trui €30. Dit kan betaald worden via overschrijving naar het rekeningnummer BE36 0682 3313 5281 met als beschrijving 'naam + aantal T-shirts en/of truien'. T-shirts en truien kunnen gepast worden voor en na elke chironamiddag en kunnen op deze momenten ook afgehaald worden. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om een embleempje (€3) met ons logo aan te kopen om op je uniform te naaien.


Ook hebben wij een beperkt tweedehands aanbod van T-shirts en truien. Indien u hiervoor interesse zou hebben, kunt u ons contacteren via Facebook of via volgend e-mailadres: truientshirt.chirovlam@gmail.com. Als u nog een T-shirt en/of trui heeft liggen van uw zoon/dochter die te klein zijn geworden, kan u deze altijd aanbieden in de Facebookgroep ‘CHIRO VLAM Rommelkraampje’.


Bij verdere vragen mogen jullie gerust leidster Merel of Zita aanspreken.


P.S.: Vergeet zeker niet om het T-shirt en/of de trui van uw zoon/dochter te naamtekenen! Zo kunnen wij voorkomen dat verloren voorwerpen niet bij de rechtmatige eigenaar terechtkomen.


Chirobroek

T-shirt en trui van Chiro Vlamertinge

Chirorok

De Banier
De Banier is een onafhankelijke organisatie die los staat van Chiro Vlamertinge, maar die deel uit maakt van de algemene groep 'Chiro'. De Banier zorgt er voor dat leden en leiding op meer dan tien plaatsen in Vlaanderen terecht kunnen voor kledij en (spel)materiaal. De Banier Roeselare is voor ons de dichtste winkel waar een nieuwe chirobroek, -rok, -kousen... kan worden gehaald.