Chiro

Leiding
Onze 28-koppige leidingsbende staat altijd klaar om voor onze leden toffe spelletjes te maken. Je kan ons altijd aanspreken voor gelijk wat! We zijn een hechte bende die voor elkaar en voor onze leden zorgt. 


'Iedereen is welkom in Chiro Vlamertinge!'


Bo I., Lara, Elias O., Margaux, Anouk, Warre A., Marthe, Zita, Aiko, Selina, Rebka, Arthur C., Owen, Merel, Bertukan, Victor, Naomi, Simon, Laerke, Bo D., Elias C., Lennert, Flore, Remi, Lieze, Warre D., Louise en Alies

Volwassen Begeleiders (VB’s)Ook de leiding zit soms met de handen in het haar, geraken er niet meer aan uit... Hiervoor kunnen wij altijd terecht bij onze Véébee's en oud-leiding Matthijs & Ine. 

 

De VééBéé's willen een ruggensteun zijn voor de leidingsploeg en misschien wel in het bijzonder voor de hoofleiding. Ten tweede willen ze de leiding laten groeien in hun jongvolwassenheid en optreden als een soort van confrontatiefiguur. Daarnaast willen ze fungeren als een bruggenbouwer tussen de chiro en de ouders. Last but not least willen ze een inspirator zijn als het eens wat minder gaat.

 

Met volle enthousiasme starten zij, voor het derde jaar op rij, hun taak als VééBéé in het nieuwe werkjaar.  Ze wensen iedereen een spetterend jaar met veel spelplezier, uitdagingen en teamwork. Maak er het beste van.

 

Als je ’t hen vraagt: CHIRO!

HoofdleidingJe weet niet hoe het nu precies zit met die Chirokleren, je kind is een beetje bang van ruige spelen, of je gaat niet helemaal akkoord met de gang van zaken?


Ga dan zeker het gesprek met de hoofdleiding aan. Zij hebben het beste voor met je kind en de Chiro, en worden ondersteund door hun netwerk en door Chirojeugd Vlaanderen. De duurzaamste oplossing is er een waar je samen toe komt.


Wie zijn ze precies? Remi zit al sinds zijn eerste jaar Ribbel in de Chiro. Hij staat altijd open voor vragen of eventuele problemen. Verder is hij enthousiast en gedreven en ziet het erg zitten om samen met Lara en de andere leiding de leden, van Ribbel tot Aspi, nog vele toffe jaren te bezorgen!

Ook Lara startte in de ribbeltjes samen met Remi. Ze zorgt ervoor dat de leden en medeleiding terug een spetterend jaar kunnen beleven. Ook zij staat altijd klaar voor alles en iedereen!


Voor al je vragen, opmerkingen en informatie kan je bij hen terecht. Je kan ze contacteren via...


contact.chirovlam@gmail.com

Remi: +32 486 24 75 36

Lara: +32 471 50 71 81