Chiro

De Leiding
Onze 27 koppige leidingsbende staat altijd klaar om voor onze leden toffe spelletjes te maken. Je kan ons altijd aanspreken voor gelijk wat! We zijn een hechte bende die voor elkaar en voor onze leden zorgt. 


'Iedereen is welkom in Chiro Vlamertinge'


Angus, Sofie, Bartel, Emiel, Cedric, Bjarn, Amber C., Arthur H., Margot, Amber D., Rilke, Selina, Lisa, Arthur C., Niels, Luna, Liesbet, Flore V., Fleur, Ilona, Simon, Elias, Lennert, Flore D., Martha, Camille en Robbe

Volwassen Begeleiders (VB’s)Ook de leiding zit soms met de handen in het haar, geraken er niet meer aan uit... Hiervoor kunnen wij altijd terecht bij onze Véébee's en oud-leiding Matthijs & Ine. 

 

De VééBéé's willen een ruggensteun zijn voor de leidingsploeg en misschien wel in het bijzonder voor de hoofleiding. Ten tweede willen ze de leiding laten groeien in hun jongvolwassenheid en optreden als een soort van confrontatiefiguur. Daarnaast willen ze fungeren als een bruggenbouwer tussen de chiro en de ouders. Last but not least willen ze een inspirator zijn als het eens wat minder gaat.

 

Met volle enthousiasme starten zij, voor het derde jaar op rij, hun taak als VééBéé in het nieuwe werkjaar.  Ze wensen iedereen een spetterend jaar met veel spelplezier, uitdagingen en teamwork. Maak er het beste van.

 

Als je ’t hen vraagt: CHIRO!


Matthijs Devloo & Ine Sinnaeve